حسن طاهراحمدی ظهر امروز آیین همایش هفته بیمه سلامت با اشاره به تعداد افراد تحت پوشش سازمان بیمه سلامت کشور اظهار داشت: صنعت بیمه در تمام دنیا جز صنایعی است که می‌تواند سبب تحول در آن جامعه شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: این صنعت در بسیاری از کشورها موفق عمل کرده و بار بزرگی را از دوش مردم و متولیان سلامت برداشته است، در چند سال گذشته بیمه سلامت در کشور با زیرپوشش قرار دادن 40 میلیون نفر بسیار موفق عمل‌ کرده است، اما هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد.

وی افزود: همچنین  35 میلیون نفر از جمعیت کشور زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی و بقیه زیرپوشش سایر صندوق های بیمه‌ای کشور قرار دارند، مهم‌ترین مشکل صندوق‌های بیمه‌گر هم‌پوشانی است، که سبب هدر رفت منابع مالی و آسیب به کشور می‌شود، بر همین اساس رفع هم‌پوشانی صندوق‌های بیمه ای در کشور کلید خورده و تا کنون 2 میلیون بیمه شده و دو تا سه صندوق بیمه‌گر شناسایی و از چرخه خدمات همزمان حذف شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: پیش‌بینی‌ها در آغاز اجرای طرح بیمه همگانی سلامت، پوشش بیمه‌ای، 5 میلیون و 500 هزار نفری بود، اما تا کنون  11 میلیون و 500 هزار نفر از مزایای آن بهره‌مند شدند، این  افزایش 6 میلیون نفری در این طرح سبب بروز مشکلات مالی بسیاری برای دولت شده است.

طاهر احمدی افزود: تشکیل پرونده الکترونیک سلامت را از راهکارهای کاهش هزینه صندوق‌های بیمه‌ای کشور است زیرا با تشکیل این پرونده از مراجعه بی‌رویه افراد به موسسه‌های درمانی و مصرف بیش از اندازه دارو در کشور جلوگیری می‌شود.

فوتبال جهان| نیکو کواچ: بالاخره یک بازی خوب و باثبات انجام دادیم/ عجیب است اما مقابل تیم‌های بزرگتر بهتر بازی می‌کنیم
مشاهده