پاییز در راه است و هوا به تدریج رو به سرما می‌رود. این موضوع برای خانم‌های باردار که دوست دارند همیشه پیراهن و دامن به تن داشته باشند، خبر چندان هیجان‌انگیزی نیست؛ چراکه از این پس مجبور می‌شوند انواع و اقسام شلوارهای بارداری را به کمد لباس خود اضافه کنند. در دوران حاملگی، پوست شکم کشیده شده و مستعد خارش و حساسیت می‌شود. بنابراین راحتی شلوار برای خانم‌های باردار یکی از مهم‌ترین مسائل در زمان خرید است. البته این موضوع دلیل نمی‌شود که شیک‌پوشی را فدای راحتی کنید؛ زیرا امروزه در طراحی شلوارهای بارداری، نیازهای مادر باردار طی هفته های بارداری مختلف در اولویت قرار داده می‌شوند. از شلوار با کش زیر شکم، روی شکم و کش‌های جانبی گرفته تا شلوارهای تطبیق‌پذیر مجهز به دکمه مخفی؛ شلوارهای بارداری در جنس‌های مختلف با کارایی متفاوت در بازار خرید موجود هستند و این موضوع خانم‌ها را در انتخاب خود دچار سردرگمی می‌کند. اما جای نگرانی وجود ندارد؛ چراکه با مطالعه این راهنما قبل از خرید با انواع انتخاب‌های موجود، مزایا و معایب هریک آشنا خواهید شد.

شلوار بارداری با کمربند کشی زیر شکم

این شلوارها در ناحیه کمر دارای کمربند کشی هستند. این کمربند نسبت به کمر شلوارهای غیربارداری معمولا مقداری پهن‌تر است. با بزرگ شدن شکم طی ماه‌های مختلف بارداری، کمربند کشی این شلوار بارداری در ناحیه زیر شکم قرار می‌گیرد و ظاهری شبیه به شلوارهای معمولی ایجاد می‌کند. بعضی از این شلوارها، دورتادور کمر دارای کش هستند و بعضی دیگر فقط در ناحیه پشت یا جلو کش دارند.

 

  • مزایای خرید: کمربند کشی این شلوار را می‌توانید به راحتی زیر تاپ یا تی‌شرت خود پنهان کنید. کمربند کشی سرتاسری و کمر کشی در ناحیه پشت این اطمینان را به شما می‌دهد که شلوار از پشت، پایین نیفتد. به این ترتیب نیازی نیست هنگام بلند شدن از حالت نشسته یا خم و راست شدن، مدام شلوار را از پشت بالا بکشید.
  • معایب خرید: این شلوار به خوبی از شکم محافظت می‌کند اما با بالا رفتن ماه‌های بارداری و بزرگ‌تر شدن شکم ممکن است از ناحیه جلو به شکم مقداری فشار وارد کند. اگر هم کمر کشی شلوار فقط در ناحیه پشت باشد، با بزرگ‌تر شدن شکم ممکن است دیگر دکمه‌های آن بسته نشود. در اوایل بارداری نیز به دلیل کوچک بودن شکم ممکن است کمربند کشی سرتاسری (بسته به پهنای آن) چین بخورد و زیر تاپ و تی‌شرت بد حالت قرار بگیرد.
  • حدود قیمت خرید: شلوار بارداری با کمربند کشی زیر شکم را می‌توانید بسته به برند، طراحی و جنس شلوار از قیمت 35 تا 300 هزار تومان تهیه کنید.
ایده‌های سیسمونی پسر به رنگ زرد
مشاهده

شلوار بارداری با کش جانبی در پهلو

این شلوارها در دو طرف پهلو دارای پانل‌های کشی هستند. کش‌های پهلو، سایز شلوار را با بزرگی شکم تطبیق می‌دهند.

 

  • مزایای خرید: این شلوارها شباهت زیادی به شلوارهای غیربارداری دارند. بنابراین اگر می‌خواهید بارداری خود را مخفی کنید، بهترین انتخاب هستند. پانل‌های کشی این شلوار، مخفیانه طراحی شده‌اند و در میان سایر دوخت‌های شلوار گم می‌شوند! از آنجایی که این شلوارها در ناحیه جلو فاقد کش هستند بر شکم فشار مضاعف وارد نمی‌کنند و باعث افزایش حساسیت‌پذیری پوست نمی‌شوند. پوشیدن و درآوردن آنها نیز بسیار آسان است. از این شلوار می‌توان در دوران بعد از زایمان نیز استفاده کرد.
  • معایب خرید: این شلوارها معمولا فاق کوتاه‌تری دارند. بنابراین ممکن است هنگام نشست و برخواست از پشت مقداری پایین بیایند. پانل‌های کشی این شلوارها در محل جیب قرار گرفته‌اند. بنابراین این شلوارها اغلب فاقد جیب در جلو هستند و جیب آنها دکوری است.
  • حدود قیمت خرید: شلوار بارداری با کش جانبی در پهلو را می‌توانید بسته به برند، طراحی و جنس شلوار از قیمت 35 تا 300 هزار تومان تهیه کنید. به علاوه می‌توانید 5 راهکار ساده تبدیل شلوار به شلوار بارداری را در نی نی سایت بخوانید.

شلوار بارداری با پوشش کشی روی شکم

این شلوارها دارای یک کمر بلند و کشی نرم هستند که کل شکم را می‌پوشاند.

 راهنمای خرید شلوار بارداری

 

  • مزایای خرید: این شلوارها بیشتر برای افرادی مناسب هستند که عادت یا علاقه به پوشیدن شلوارهای فاق‌کوتاه ندارند. کمر بلند این شلوار به خوبی از شکم محافظت می‌کند. همچنین با حمایت و ثباتی که ایجاد می‌کند، از دردهای ناحیه کمر و لگن طی بارداری می‌کاهد. با خرید و پوشیدن آن دیگر از بابت پایین افتادن شلوار از پشت نگرانی نخواهید داشت. این شلوار را می‌توان تا چندین ماه بعد از زایمان نیز مانند گن، برای سفت نگه داشتن شکم استفاده کرد.
  • معایب خرید: پوشش بلند این شلوار در بعضی افراد با ایجاد گرما و تعریق باعث ناراحتی، خارش و حساسیت پوست شکم می‌شود. در روزهای پایانی بارداری نیز در صورت سفت یا ضخیم بودن جنس کش ممکن است تا حدودی باعث احساس سفتی و فشار در ناحیه شکم شود. پوشش شلوار در ناحیه شکم بهتر است کرم‌رنگ یا رنگ پوست باشد. در غیر این صورت ممکن است از زیر لباس مشخص شود. همچنین این پوشش بهتر است کل شکم را تا بالا بپوشاند. شلوارهایی که شکم را تا نیمه پوشش می‌دهند، از زیر لباس به راحتی مشخص می‌شوند.
  • حدود قیمت خرید: شلوار بارداری با پوشش کشی روی شکم را می‌توانید بسته به برند، طراحی و جنس شلوار از قیمت 35 تا 300 هزار تومان تهیه کنید.
گران‌ترین کیف‌های دنیا را بشناسید
مشاهده

شلوار بارداری بدون کمربند کشی

این شلوارها در قسمت جلو کوتاه‌تر و در ناحیه پشت کمی بلند‌تر هستند و کمر آنها زیر شکم قرار می‌گیرد.

 

  • مزایای خرید: شلوارهای بدون کمر کشی، تفاوت چندانی با شلوارهای غیربارداری ندارند. بنابراین خرید آنها برای خانم‌هایی مناسب است که علاقه‌ای به لباس بارداری ندارند. از این شلوارها می‌توان بعد از زایمان نیز استفاده کرد.
  • معایب خرید: این شلوارها پوششی روی شکم ندارند و از آن حمایت نمی‌کنند. با پوشیدن آنها، شکم در حالت آویزان قرار می‌گیرد؛ به‌خصوص در ماه‌های بالاتر بارداری که شکم بزرگ‌تر می‌شود. بنابراین خرید آنها برای خانم‌هایی که شکم شان در حالت پایین‌تری قرار دارد، مناسب نیست. همچنین با بزرگ‌تر شدن شکم، ممکن است دیگر دکمه‌های شلوار بسته نشوند. نشستن طولانی‌مدت با این شلوارها معمولا دشوار است.
  • حدود قیمت خرید: شلوار بارداری بدون کمربند کشی را می‌توانید بسته به برند، طراحی و جنس شلوار از قیمت 35 تا 300 هزار تومان تهیه کنید.

لگینگ بارداری

لگینگ‌ها تمام‌کش هستند و جنسی نرم و راحت دارند. آنها نیز مانند سایر شلوارهای بارداری در طرح‌های مختلف با کمرهای متفاوت مثل کمر کشی سرتاسری زیر شکم، کمر کشی روی شکم یا در مدل‌های فاقد کمر پهن موجود هستند. این شلوارها را می‌توانید در جنس‌های مختلف از جمله جنس جین نیز خرید کنید.

مدل شلوار بارداری یا لگ بارداری

 

  • مزایای خرید: لگینگ‌ها از انتخاب‌های پرطرفدار خانم‌های باردار هستند. پوشیدن و در آوردن آنها بسیار آسان است. این شلوارها اغلب فشاری بر شکم وارد نمی‌کنند و نیازی به دکمه مخفی یا کمربندهای تطبیق‌پذیر با سایز شکم ندارند. آنها را می‌توانید برای مناسبت‌های مختلف با کفش‌ها و لباس‌های متفاوت مثل انواع تونیک، پیراهن، تاپ و تی‌شرت بپوشید. از لگینگ‌های خریداری شده می‌توانید بعد از زایمان نیز استفاده کنید.
  • معایب خرید: بعضی از مدل‌های لگینگ ممکن است بیش از حد اسپرت باشند و برای مناسب‌های رسمی کارایی چندانی نداشته باشند. همچنین در صورت نازک بودن جنس لگینگ، نمی‌توان از آن در فصل سرما استفاده کرد. پوشیدن لگینگ‌هایی که از پارچه ضخیم‌تر دوخته شده‌اند، ممکن است مقداری دشوار باشد. لگینگ‌هایی که از جنس نایلون هستند نیز ممکن است باعث افزایش تعریق و حساسیت‌های پوستی و تناسلی شوند.
  • حدود قیمت خرید: لگینگ بارداری را می‌توانید بسته به برند، طراحی و جنس لگینگ از قیمت 35 تا 200 هزار تومان تهیه کنید.
تبدیل شلوار به شلوار بارداری با 5 راهکار ساده
مشاهده

این نکات را به خاطر بسپارید

  • شلوارهای بارداری را می‌توان بر اساس مدل از جمله شلوار چسبان، لوله تفنگی، راسته، دمپا گشاد یا بوت کات نیز تقسیم‌بندی کرد. این شلوارها در انواع طرح‌ها و جنس‌ها مثل شلوار پارچه‌ای، شلوار جین، شلوار مجلسی و … برای خرید موجود هستند.
  • بعضی از شلوارهای بارداری مجهز به دکمه کشی مخفی هستند. این دکمه‌ها را می‌توان با بزرگ‌تر شدن شکم باز کرد و کمر شلوار را گشادتر کرد.
  • در دوران حاملگی از خرید شلوارهای بارداری یا غیربارداری در سایزهای بزرگ‌تر خودداری کنید زیرا این شلوارها ممکن است در نواحی دیگر مثل باسن یا ران گشاد باشند. در این صورت مجبور می‌شوید شلوار را مدام از پشت بالا بکشید.
  • شلوارهای بارداری را بهتر است با همان سایز قبل از بارداری خریداری کنید مگر اینکه اضافه وزن قابل توجه پیدا کرده باشید.
  • برای افزایش دوام شلوار بارداری، موقع بالا کشیدن شلوار، آن را از قسمت پارچه‌ای و بدنه شلوار بالا بکشید نه کمر و پانل‌های کشی. در غیر این صورت، پانل یا کمر کشی شلوار مدت کوتاهی پس از خرید شل شده و کارایی خود را از دست می‌دهد.