۷۰۰ برنامه کتابخانهای در اردبیل اجرا میشود
جلسه مشترک انجمن کتابخانه های عمومی اردبیل، هیر، ثمرین در محل فرمانداری اردبیل برگزار شد و حاضران هر کدام به نقطه نظراتی در ارتباط با اهمیت ارتقای سرانه مطالعه در استان پرداختند و در راستای توسعه برنامههای کتاب و کتابخوانی اقدام کردند.
رباب عزیزخانی مدیرکل کتابخانههای عمومی استان اردبیل در این جلسه اظهار داشت: اهمیه به ارتقای برنامههای فرهنگی و توسعه برنامههای کتابخوانی در استان یک اولویت اساسی است و در این زمینه در تلاش هستیم تا برنامههای خود را به بهترین سبک و سیاق اجرا کنیم.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان اردبیل بیان کرد: برنامههای متعدد فرهنگی و کتابخوانی برای ما یک اولویت اساسی است و طبق برنامههای در نظر گرفته شده امسال 700 برنامه با موضوعات متعدد و فرهنگی اجرا شده که تمامی این موارد بسیار حائز اهمیت و قابل توجه بوده است.
وی با اشاره به این که استفاده از ظرفیتهای فرهنگی استان یک اولویت اساسی است بیان کرد: جشنواره کتابخوانی رضوی فرصتی بسیار مناسب برای تبیین فرهنگ رضوی در جامعه است که خوشبختانه در استان اردبیل این جشنواره به شکل مناسبی برگزار شده است که تاثیرگذاری مطلوبی را نیز به دنبال داشته است.
عزیزخانی تصریح کرد: سومین سال میزبانی جشنواره رضوی توسط اردبیل یک افتخار بسیار ارزشمند و بزرگ برای ما است که هر سال نسبت به سال گذشته شاهد دستیابی به دستاوردهای خود در این زمینه بودهایم که این مسئله به نوبه خود بسیار حائز اهمیت و اساسی است.
وی اظهار کرد: امیدواریم با حمایت و پشتیبانی مسئولان بتوانیم مشکلات پیش رو را برطرف کنیم که این مسئله به نوبه خود بسیار حائز اهمیت است که تلاش بر این است که بتوانیم در این زمینه به تمامی اهداف خود جامه عمل بپوشانیم که این موضوع میتواند ما را در ارتقای حوزه فرهنگی رهنمون شود.
ترویج فرهنگ مطالعه نیازمند تلاش دستگاههای اجرایی اردبیل است
فرماندار اردبیل نیز در این نشست اظهار کرد: دستگاههای مربوطه اردبیل باید در راستای ترویج فرهنگ مطالعه اقدامات اساسی انجام دهند که این مسئله به نوبه خود بسیار حائز اهمیت است و باید همگان در این راستا تلاش همهجانبهای داشته باشند تا بتوانیم مشکلات موجود در راستای ارتقای حوزه فرهنگی را برطرف کنیم.
جواد زنجانی افزود: برای ارتقای سرانه مطالعه در اردبیل نیازمند استفاده از روشهای نوین برای جذب اقشار مختلف مردم به سمت کتاب و کتابخوانی هستیم که این مسئله به نوبه خود بسیار حائز اهمیت است و باید توسعه فضاهای کتابخانهای مورد توجه واقع شود تا بتوانیم با برنامهریزی لازم تاثیرگذاری بالایی داشته باشیم.
وی تصریح کرد: توسعه فرهنگ مطالعه در جامعه با در نظر گرفتن توسعه مراکز فرهنگی اولویت اساسی است و در این زمینه نهادهای فرهنگی باید در این زمینه همکاریهای لازم را داشته باشند تا بتوانیم به این مسئله به عنوان یک امر فراگیر و مردمی نگریسته و مشکلات را در این زمینه برطرف کنیم.
فرماندار اردبیل بیان کرد: جذب اقشار مختلف مردم به سمت کتابخانه به عنوان مراکز فرهنمی میتواند کتابخوانی را به یک امر فراگیر و مردمی تبدیل کنند که این موضوع به نوبه خود بسیار حائز اهمیت است.
توسعه برنامههای کتابخوانی در پارسآباد
رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان پارس آباد نیز در این جلسه اظهار کرد: برگزاری مسابقات کتابخوانی در این شهرستان شکل خوبی به خود گرفته و در این زمینه مسئولان ذیربط از جمله سپاه همکاریهای لازم را داشتهاند که این مسئله برای ما بسیار حائز اهمیت است که امیدواریم مورد توجه واقع شود.
امین پورمحمد افزود: برگزاری این نشستها با هدف ارتقای مطالعه و آشنایی با محوریت دفاع مقدس در دستور کار قرار گرفته و در این زمینه اهل فرهنگ و هنر تلاشهای همهجانبهای انجام دادهاند که بیشک در صورت حمایت مسئولان از این طرحها شاهد توسعه فرهنگ کتابخوانی در شهرستان خواهیم بود.
وی تصریح کرد: ایجاد انگیزه و علاقه در بین مردم در حال حاضر یک اولویت اساسی است و در این زمینه در تلاش هستیم فرهنگ را به مرحله قابل قبول برسانیم که این موضوع به نوبه خود بسیار حائز اهمیت است.