حبیب‌الله خجسته پور ظهر امروز در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان که در استانداری لرستان برگزار شد اظهار داشت: باید از ظرفیت رسانه‌ها در راستای مقابله با آسیب‌های اجتماعی استفاده شود چراکه رسانه‌ها مرتبط با ارشاد بوده و نشریات محلی و خبرگزاری‌ها ارتباط مستقیمی با مردم‌دارند.

وی بابیان اینکه اداره ‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز می‌تواند با استفاده از رسانه‌های محلی در بحث آگاه‌سازی تلاش کند و به سمت آموزش مخاطبان برود افزود: آموزش‌وپرورش فرصتی برای آگاه‌سازی دانش‌آموزان و اولیای دانش‌آموز است که در این راستا باید از ظرفیت متخصصین فتا نیز بهره‌گیری شود چراکه دانش‌آموزان در تیررس خطرات فضای مجازی هستند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان عنوان کرد: فضای آگاه‌سازی خطرات آسیب‌های فضای مجازی باید در دانشگاه‌ها و مدارس ایجاد و مسائل و آموزش‌های اصلی مرتبط با تهدیدهای فضای مجازی در ساعات اوج مخاطب پخش شود.

وی با اشاره به‌ضرورت امر پژوهش در حوزه‌های اجتماعی بیان کرد: نتایج پژوهش‌ها نیز باید به داده‌های کاربردی تبدیل شود البته پژوهش زمانی کاربرد دارد که به یک مصوبه اجرایی تبدیل شود.

خجسته پور تصریح کرد: با توجه به اینکه مسائل فرهنگی با یکدیگر در ارتباط هستند بنابراین زنجیره‌ای بودن آسیب‌های اجتماعی نشان می‌دهد که باید از کار جزیره‌ای پرهیز کرد.

وی با تأکید بر ضرورت داشتن نامه مشاوره ازدواج و طلاق زوج‌ها در زمان مراجعه به مراکز ثبت ازدواج و طلاق خاطرنشان کرد: در این راستا به نامه معاون پیشگیری دادگستری مبنی بر دریافت مشاوره اکتفا می‌شود، سازمان بهزیستی نیز باید بر همه مراکز مشاوره نظارت داشته باشد، چراکه بین کودکان کار و کودکان خیابانی تفاوت وجود دارد این در حالی است که فرهنگ کار برای کودکان کار وجود داشته ولی نوع کار تغییر پیداکرده است.

عبدالله ویسی: گفتند ویسی بیکار بوده و حاضر شده مجانی کار کند/ دستکاری قراردادم آزاردهنده بود
مشاهده

وی با تأکید بر تشکیل تیم سیار شناسایی کودکان کار در لرستان گفت: جلسات کمیته ساماندهی کودکان خیابانی به متولی گری بهزیستی باید به‌صورت منظم برگزار شود.