تیم کوک موفقیت‌های بزرگی برای شرکت اپل رقم زده و معتقد است اگر شخصی به توانایی‌های خود ایمان داشته باشد و به بینش درونی خود گوش بدهد، می‌تواند دنیا را تغییر دهد.

زمانی که تیم کوک در اکتبر سال ۲۰۱۱ به‌عنوان مدیرعامل شرکت اپل معرفی شد، می‌دانست که مسئولیت‌های سنگینی روی دوشش خواهد بود. او هیچ موقع تلاش نکرد مانند استیو جابز یا هر شخص دیگری باشد؛ زیرا خودش را به‌خوبی می‌شناخت و به تواناهایی خود ایمان داشت. تیم کوک در سال ۱۹۶۰ در شهر رابرتزدیل ایالت آلابامای آمریکا به دنیا آمد. او به‌عنوان دومین دانش‌آموز برتر از دبیرستان فارغ‌التحصیل شد و به تحصیل در دانشگاه آبرن پرداخت. او سرانجام مدرک خود را از دانشگاه دوک در رشته‌ی MBA دریافت کرد و توانست جزو ۱۰ درصد فارغ‌التحصیلانی باشد که عنوان افتخاری این دانشگاه را کسب می‌کنند.

تیم کوک بلافاصله بعد از فارغ‌التحصیلی در شرکت‌های معتبر کامپیوتری مانند آی‌بی‌ام و کامپک مشغول به کار شد. بعد از مدتی طی یک اتفاق غیر منتظره و هوشمندانه تصمیم گرفت در سال ۱۹۹۸ وارد شرکت اپل شود. او در یکی از سخنرانی‌های خود در دانشگاه آبرن از این تصمیم با عنوان «مهم‌ترین اکتشاف زندگی تاکنون» یاد کرد و گفت: «یک بینش درونی به من می‌گفت که باید این کار را انجام دهم.»

بعد از اینکه کوک به‌عنوان مدیرعامل شرکت اپل شناخته شد، محصولات موفقی مانند ساعت‌ هوشمند و ایرپاد به بازار عرضه شدند و ارزش سهام شرکت به میزان قابل توجهی بالا رفت. در ادامه‌ی این مقاله‌، ۱۰ سخن آموزنده از این رهبر خلاق و نوآور را بررسی خواهیم کرد.

چرا باید بازاریابی برند را جایگزین تبلیغات تجاری کنید
مشاهده

۱- موفقیت

برنده شدن هرگز به معنای بهترین بودن نیست.

۲- نوآوری

بعضی از مردم نوآوری را به معنای تغییر می‌دانند؛ اما ما هرگز چنین برداشتی نداشته‌ایم. نوآوری باعث بهتر شدن امور می‌شود.

۳- انگیزه

بهترین باشید، نه اولین.

۴- بینش

بسیار کم پیش می‌آید که شخصی از بدو تولد بینش درونی داشته باشد. این احساس با گذشت زمان قوی و قوی‌تر خواهد شد. بزرگ‌ترین چالش انسان‌ها این است که یاد بگیرند به این احساس گوش بدهند و طبق غریزه عمل کنند.

۵- میراث

به ندرت پیش می‌آید که یک نفر بتواند تاریخ را رقم بزند؛ اما به این فکر کنید که اگر این اتفاق بیفتد چه خواهد شد. این اتفاق می‌تواند برای شما رخ دهد. این اتفاق باید برای شما رخ دهد.

۶- تعیین هدف

اجازه بدهید شادی و خوشحالی در طول مسیر با شما همراه باشد، نه در هنگام رسیدن به یک هدف یا مقصد دور.

۷- ایجاد تغییرات

اگر باور داشته باشید که هیچ محدودیتی ندارید، می‌توانید کارهای بزرگی انجام دهید، می‌توانید دنیا را تغییر دهید.

۸- استقامت

زندگی خود را وارد حاشیه نکنید. دنیا به حضور پررنگ شما احتیاج دارد.

۹- شخصیت

در دنیای امروز انتخاب بین «خوب عمل کردن» و «عالی عمل کردن» اشتباه‌ترین کار ممکن است.

۱۰- اخلاق کاری

میان «علاقه‌مندی به کار کردن» و «علاقه‌مندی به کار» تفاوت فاحشی وجود دارد.