ماهیت برجسته بازاریابی و کارآفرینی ، جستجوی فرصت هایی برای تبدیل آنها به ایده های عملی و بازار است . از طرفی شرکت های دانش بنیان موتور محرک و توسعه اقتصاد دانش بنیان اند. براساس بررسی های انجامشده، نوآوری ها و پیشرفت های صنعتی طی دهه های اخیر در سطح جهان، حاصل فعالیت های نوآورانه شرکت های کوچک نوآور و دانش محور بوده است . علاوه بر این ، محققان اشتغال در بنگاههای کوچک ، به ویژه شرکت های فناور را در دوران رکود و التهاب اقتصادی ، پایدارتر از اشتغالی می دانند که بنگاههای بزرگ راه اندازی کرده اند. عنصر دانش برای ایجاد فضای رقابتی و افزایش بهره وری و کارایی و درنتیجه افزایش تولید به ویژه در شرایطی که تحریم ها و ناملایمات خارجی و داخلی بیش از پیش در شکل گیری مشکلات اقتصادی تاثیرگذار است ، امری مهم محسوب میشود. در اقتصاد دانش بنیان زیرساخت های اقتصادی باید طوری باشد که رشد و کارآفرینی را تسهیل کند. کارآفرینی از این بابت که منجر به بالا رفتن کارایی اقتصادی ، نوآوری در بازار کار و تولید و همچنین ایجاد مشاغل جدید و بهبود وضعیت اشتغال می شود حائز اهمیت است . لذا در این مقاله به بررسی موضوع کارافرینی دانش بنیان می پردازیم.
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1402، حبیبی، روزبه؛ زین العابدین اسدی دارستانی و فاطمه ملکی طالقانی)
برای بار دوم به بعد: (1402، حبیبی؛ اسدی دارستانی و ملکی طالقانی)
درمورد این محصول دیدگاه درج کنید.
مقاله کارآفرینی دانش بنیان
این محصول را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
برای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.